Sponsoriksi?

Frisbeegolfin Euro Pro Tour Talin frisbeegolfpuistossa Helsingissä! Yrityksesi Tali Openin sponsoriksi?

Nopeimmin kasvava urheilulaji Suomessa.

Frisbeegolf on nopeimmin Suomessa suosiotaan kasvattava urheilulaji. Frisbeegolfia pelataan 9- tai 18-väyläisillä radoilla, joilla eri mallisia ja -painoisia frisbeekiekkoja pyritään heittämään metallisiin maalikoreihin mahdollisimman vähillä heitoilla.

Frisbeegolfratoja nousee ympäri Suomen lähes sadan radan vuosivauhtia – enemmän kuin
minkään muun lajin harrastuspaikkoja. Tällä hetkellä Suomessa on 572 rataa (tammikuussa 2017) ja harrastajia lajilla on eri arvioiden mukaan noin 100 000. Laji on suosittua, sillä se on erinomaista ajanvietettä ja helppo aloittaa, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden pelata huipputasolla ammattilaisena.

Suuri harrastajamäärä sekä lajin yleisöystävällisyys näkyvät yhä kasvavina katsojamäärinä kisoissa. Vuonna 2015 Nokialla järjestettyä European Openia seurasi kisapaikalla yli 2000 katsojaa ja YLE:n lähettämää suoraa finaalilähetystä 270 000 ihmistä. Tali Openista on perinteisesti julkaistu videomateriaalia ja kisavideoita sosiaalisen median kautta. Videot ovat erittäin suosittuja ja keräävät parhaimmillaan jopa kymmeniätuhansia katselukertoja.

Sponsoroimaan Suomen EuroTour –osakilpailua?

Talin Frisbeegolfpuistossa järjestetään 19.-21.5.2015 PDGA EuroProTour-osakilpailu.
Jo 12. kertaa järjestettävään Tali Open -kilpailuun osallistuu Suomen parhaimmiston
lisäksi lajin terävin kärki ympäri Eurooppaa. EuroProTour on Euroopan yhteinen, korkein
sarjataso jonka kuusi osakilpailua pelataan eri maissa. Sarjassa pelataan rahapalkinnoista.

Tali Openissa 156 Euroopan kärkipelaajaa taistelevat kilpailun voitosta avoimessa ja naisten avoimessa luokassa. Kilpailu on kolmepäiväinen ja se huipentuu sunnuntai-iltapäivän kärkiryhmien kierroksiin. Yleisöä paikalle on luvassa runsaasti.

Lisätietoja:

Tali Open markkinointi
Toni Asikainen
+358 44 281 1340
toni.asikainen@tallaajat.org

Kilpailunjohtaja
Markus Stigzelius
+358 50 338 4019
markus.stigzelius@tallaajat.org