"Talviviikkokisat" Siltamäessä 31.1.2015 alkaen

Rataan liittyvä keskustelu.

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Avatar
Rockyz
Viestit: 401
Liittynyt: Ti Tammi 11, 2011 8:36
Oikea nimi: Juhani Lehtonen
Paikkakunta: Helsinki

"Talviviikkokisat" Siltamäessä 31.1.2015 alkaen

Viesti Kirjoittaja Rockyz »

Tervetuloa Siltämäen Kumpujen talvella pidettäviin viiden osakilpailun ja kuudentena osakilpailuna käytävän erillisen finaalin ”viikkokisoihin”. Viikkokisat pidetään yleensä lauantaisin ja ensimmäiset viikkokisat ovat 31.1.2015.

Ilmoittautuminen viikkokisoihin alkavat klo.09.30 ja ensimmäisen kierros starttaa n. klo.10.15. Jokaisessa osakilpailussa pelataan 2 x 19 väylää joiden välissä on pieni tauko. Osakilpailu voidaan pelata myös yhden kierroksen kilpailuna esim. sääolojen vuoksi.

Osallistujamäärässä ei ainakaan näin aluksi ole rajoituksia mutta katsotaan miten suosituksi viikkikset jatkossa tulevat. Finaaliin ovat ne pelaajat etuoikeutettuja joilla on kolme erillistä osakilpailua pelattuna.

Kisojen payout on aina 100%.

Palkintorahojen jakosuhdetta sovelletaan osallistujien mukaan, mutta näillä näkyminen mennään seuraavilla jaoilla.
1. 60%
2. 20 %
3. 10%
4. 10%

Yhden osakilpailun osallistumismaksu on 4€ josta 1€ menee automaattisesti holaripottiin. Holaripotissa on aina vähintään 20€ jonka ystävällinen TD sponssaa siihen. Mikäli joku pelaaja heittää holarin, niin 30% silloin voimassa olleesta holaripotista jää seuraavan kisan holaripottiin pohjapotiksi. Jos pohjapotti on alle 20€ niin TD lisää siihen sen verran, että 20€ minimipohjapotti täyttyy.

Jokaisessa osakilpailussa on myös erillinen CTP väylä joka ilmoitetaan pelaajakokouksessa ennen kilpailun alkua. CTP:hen osallistuminen on vapaaehtoista. CTP:n osallistumismaksu on 1€.
Eikä siinä vielä kaikki… Kuudes osakilpailu pelataan finaalina jossa TD laittaa kisan normaaliin palkintopottiin 200€ EXTRAA! Jotta pelaaja pääsee metsästämään ”Siltamäen kumpujen kuninkuutta” ja 200€ bonuspottia on PELAAJAN OSALLISTUTTAVA VIIDEN VIIKKOKISAN SARJAAN VÄHINTÄÄN KOLMESTI. Extrapotti lisätään Grande finaalin palkintopottiin.

Eikä siinäkään vielä kaikki!

Mikäli holaripotissa on edellisistä kisoista esim.132€, niin se tullaan lisäämään automaattisesti GRANDE FINAALIN palkintopottiin. Finaalissa ei ole erillistä holaripottia joten holarit ennen finaalia. Jotta viikkokisat motivoisi, niin harraste- kuin kilpapelaajiakin, niin finaalissa on tasoitukset niille pelaajille jotka ovat osallistuneet vähintään KOLMEEN kisaan VIIDESTÄ.

Tasoituksen määrää TD ja tasoitus on voimassa vain niille pelaajille, jotka ovat osallistuneen kolmeen osakilpailuun ja pääsevät siten tavoittelemaan finaalin 200€ extrapottia! Tasoitukset eivät ole voimassa finaalin normaalissa kilpailussa, vaan ne lasketaan ainoastaan 200€ extrapottia vasten! Finaali pelataan myös puhdas tulos menetelmällä, jotta ne pelaajat, jotka eivät pysty pelaamaan 200€ extra palkinnosta, pääsevät mukaan kisoihin!

Esimerkiksi pelaaja X on käynyt kahdesti kisoissa ja tulee finaalin, X:LLÄ EI OLE MAHDOLLISUUTTA 200 € EXTRAAN. Hän voi silti osallistua finaalin, ja voittaa finaalin ja palkintorahat ilman tätä 200€ extraa. Hänelle ei myöskään lasketa tasoitusta.

Tasoitukset tulen antamaan/laskemaan pelaajalle jo käytyjen osakilpailujen tuloksista. Pelaaja voi saada maksimissaan -5 tasoitusta.

Terveisin
Sami Toivonen
Sadonkorjuu Team World Champion 2012
Ice Bowl 2015 1st
3x 2nd at Tali ViikkisChamp Invitational (sou klouus!)

TT Hallitus 2015-2019
Vastaa Viestiin