seuraava viikkis pelataan 21.3.

Rataan liittyvä keskustelu.

Valvojat: Mini-Nieminen, Chukie, Hallitus

Vastaa Viestiin
Tunpero
Viestit: 90
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2012 7:53
Oikea nimi: Tuomas Kaukomaa
Paikkakunta: Helsinki

seuraava viikkis pelataan 21.3.

Viesti Kirjoittaja Tunpero »

Sam Toivonen

12. maaliskuuta kello 14:14

Seuraava ja viimeinen,ennen finaalia pelattava viides osakilpailu pelataan 21.3

Ilmo aukeaa n. 9.30 ja päättyy 10.00. Pelataan taas 2 x 19 väylää (säävarauksella) ja kierrosten välissä TD tahtoo kahvia, eli pidetään n.30min tauko.
Osallistumismaksu on 4€ josta 1€ menee automaattisesti holaripottiin. Mikäli joku pelaaja heittää holarin, niin 30% silloin voimassa olleesta holaripotista jää seuraavan kisan holaripottiin pohjapotiksi. Jos pohjapotti on alle 20€ niin TD lisää siihen sen verran, että 20€ minimipohjapotti täyttyy.
Edellisissä kisoissa ei tullut holaria joten potissa on nyt 55€.
Pelataan myös erillinen CTP väylä joka ilmoitetaan ennen kilpailun alkua pelaajakokouksessa. CTP:hen osallistuminen on vapaaehtoista. CTP:n osallistumismaksu on 1€.
Payout on viikkiksissä aina 100% ja näillä näkymin mennään edellisen kisan jakosuhteilla, eli
1. 50%
2. 30 %
3. 10%
4. 10%
Ensimmäisistä viikkiksistä poiketen nyt mukana on myös naisille oma sarja. Osallistumismaksu on sama 4€ josta 1€ menee naisten omaan CTP-kisaan. Ystävällinen TD lupasi lahjoittaa naisten CTP-kisaan pohjapotiksi 10€. Vain jos kaksi naiskilpailijaa vaivautuu paikalle.
Naiset saavat toki osallistua myös "miesten" CTP-kisaan 1€ lisämaksulla.
JA MUISTUTUKSENA VIELÄ! Eli koko viikkis-sarjan porkkanahan on...
"Kuudes osakilpailu pelataan finaalina jossa TD laittaa kisan normaaliin palkintopottiin 200€ EXTRAA! Jotta pelaaja pääsee metsästämään ”Siltamäen kumpujen kuninkuutta” ja 200€ bonuspottia on PELAAJAN OSALLISTUTTAVA VIIDEN VIIKKOKISAN SARJAAN VÄHINTÄÄN KOLMESTI. Extrapotti lisätään Grande finaalin palkintopottiin.
Mikäli holaripotissa on edellisistä kisoista esim.132€, niin se tullaan lisäämään automaattisesti GRANDE FINAALIN palkintopottiin. Finaalissa ei ole erillistä holaripottia, joten holarit ennen finaalia.
Jotta viikkokisat motivoisi niin harraste- kuin kilpapelaajiakin, on finaalissa tasoitukset niille pelaajille jotka ovat osallistuneet vähintään KOLMEEN kisaan VIIDESTÄ. Tasoituksen määrää TD ja tasoitus on voimassa vain niille pelaajille jotka ovat osallistuneen kolmeen osakilpailuun ja pääsevät siten tavoittelemaan finaalin 200€ extrapottia!
Tasoitukset eivät ole voimassa finaalin normaalissa kilpailussa vaan ne lasketaan ainoastaan 200€ extrapottia vasten! Finaali pelataan myös puhdas tulos menetelmällä jotta ne pelaajat jotka eivät pysty pelaamaan 200€ extra palkinnosta pääsevät mukaan kisoihin! Esimerkiksi pelaaja x on käynyt kahdesti kisoissa ja tulee finaalin, X:LLÄ EI OLE MAHDOLLISUUTTA 200 € EXTRAAN. Hän voi silti osallistua finaalin ja voittaa finaalin ja palkintorahat ilman tätä 200€ extraa. Hänelle ei myöskään lasketa tasoitusta.
Tasoitukset tulee TD antamaan/laskemaan pelaajalle jo käytyjen osakilpailujen tuloksista. Pelaaja voi saada maksimissaan -5 tasoitusta."

Tervetuloa!
Vastaa Viestiin